PROGRAMA RESILIÈNCIA FAMILIAR

Inici > disCapacitats > Programa Resiliència Familiar

El nostre programa de resiliència familiar està enfocat a les famílies tant nuclears com família extensa.

El lligam entre pares i fills, el lloc que ocupo i com l’ocupo i els vincles establerts amb la família d’origen seran les primeres empremtes que dibuixaran els colors amb què percebem el món i com ens hi relacionem. Suposa, a nivell emocional, els sentiments de seguretat i confiança i de sentir-se sostingut. Es per aquest motiu que cal capacitar la família per poder garantir un bon desenvolupament en el nen/a discapacitat/da i perquè les relacions familiars es construeixin d'una manera sana.

La discapacitat no és un fenomen individual, sinó col·lectiu. No afecta només la persona que la pateix sinó a tot el seu entorn i molt especialment a la família. L'afrontament del grup familiar de la discapacitat facilitarà o dificultarà la integració de la persona discapacitada no només al propi nucli familiar sinó a la societat en general.

El nostre programa no vol donar un enfoc només en la dinàmica individual, és a dir, en les necessitats que té un nen, jove o adult amb discapacitat intel·lectual, ja que aquest fet , deixa moltes vegades, a la família en la perifèria de l'atenció i no podem obviar que molts dels problemes sorgeixen justament de les relacions que s'estableixen a les famílies.
Per això el nostre programa proposa una sèrie d’activitats encaminades a la resiliència familiar.

Més informació pròximament

93 455 16 62

Truca'ns i t'informem