ESPAI TERAPÈUTIC

L'espai terapèutic de Capacitats 21 dóna un servei de Psicoteràpia individual, familiar i de parella amb diferents tècniques i metodologies que potencien l'autoconeixement, l'estima vers un mateix, entendre's i entendre el món que ens envolta, sostenir emocions i sentiments, canviar creences que ens limiten i potenciar d'altres que ens conformen com a persones.
Aquest espai es d'una hora en visites concertades i té un cost de 70€.
Si estàs interessat truca'ns al 934551662 o escriu-nos a info@forma21.com.
T'ampliarem amb detall tota la informació..

Les diferents tècniques i metodologies que oferim són les següents:

Generative Coaching®

El “Generative Coaching®” ha estat desenvolupat per Robert Dilts i Stephen Gilligan. És un acompanyament a les persones que es basa en crear dintre de si mateix coses noves que encara no existeixen com ara: il·lusió de viure, motivació, creure en si mateix, empenta, habilitats comunicatives, etc. Es passa per l’estat actual a l’estat desitjat definint els objectius desitjats rescatant els recursos propis de la persona.

Psych-k®

Aquesta tècnica és una eina per canviar creences per fer o tenir el que desitgem de manera fàcil i senzilla. La metodologia es basa en comunicar-se amb el subconscient restablint els hemisferis al mateix nivell.
Quan sentim pors o limitacions per fer qualsevol cosa que ens proposem, connectem amb maneres de fer instaurades i programades mentalment per la nostra trajectòria de vida. Amb aquesta tècnica s’integra la nova creença per fer o poder amb el que la persona necessita.
Podem utilitzar el psych-k per: el perdó, connectar amb el teu poder personal, depressió, ansietat, relacions personals, merèixer el que necessitis, perdre pes, aconseguir objectius, etc.

Programació Neuro Lingüística (PNL)

La PNL es refereix a tres aspectes:
- Programació: els programes mentals i de comportament amb els que ens organitzem mentalment.
- Neuro: a la nostra neurologia disposem de les percepcions i de les nostres experiències de viure i actuar.
- Lingüística: mitjançant el llenguatge ens expressem i codifiquem simbòlicament les nostres experiències.
Amb aquesta tècnica iniciada als anys 70 s’aconsegueix identificant l’estructura interna de fer que tenim i s’instauren nous patrons de funcionament que desitgem. També, el modelatge es fa servir per aconseguir la excel·lència en diferents àmbits de la vida.

Hipnòsi clàssica i Ericksoniana

La psicoteràpia amb hipnòsi consisteix en accedir al subconscient de la persona anant al problema d’arrel de cadascú, analitzar les causes, entendre i crear solucions per poder arribar on la persona vol. Al relaxar a un nivell superior la part física i accedir al mon intern psíquic, la persona disposa de tot els seus recursos i utilitzar-los pel que necessita incorporant noves habilitats de fer i ser.
Es resolen de manera senzilla i tranquil·la per la persona sentiments interns del passat, reafirmacions del present i objectius de futur.

Coaching Wingwave ®

El Wingwave és un mètode de coaching breu molt eficaç i sobradament estudiat i comprovat. Va ser creat als anys 90 pels psicòlegs i entrenadors corporatius Cora Besser – Siegmund i Harry Siegmund a l’Institut Besser-Siegmund d’Hamburg, Alemanya.
Combina tres tècniques de coaching extremadament efectives i degudament comprovades
• Programació Neurolingüística (PNL)
• Estimulació hemisfèrica bilateral a través de la simulació de les fases MOR (moviments oculars ràpids) o a través d’estímuls bilaterals auditius o tàctils.
• Kinesiologia (utilitzant el test miostàtic, un test de reacció muscular, que defineix el punt de partida idoni per el Coaching i per avaluar l’efectivitat del procés).
És ideal per a treballar totes les àrees de la vida que estan relacionades amb records estressants o emocions negatives cap al futur. Els patrons de pensament i comportament que limiten, poden ser transformats fàcilment i els bloquejos es poden dissoldre. ÉS també un mètode molt efectiu per tractar qualsevol tipus de fòbia.